Hem Fakta om företaget Medarbetare/Nätverk Kontakt Tankar om samarbete Våra tjänster Outlook Retreat Seminarier Böcker Ny ledarskapsbok English

Tankar om samarbete

Bra samarbete bygger på ömsesidigt engagemang, nyfikenhet, raka kommentarer och prestigelöshet.

.

Outlook retreat

Outlook Retreat är en mötesplats för att diskutera och utveckla tankar om ledarskap, personlig utveckling och företagande.

Seminarier

Vi genomför seminarier inom bl a omvärldsanalys, kommunikationsstrategi och förändringsarbete.

Outlook Retreat 

Outlook Retreat är en mötesplats för att på avstånd från larmet diskutera och utveckla tankar om ledarskap, personlig utveckling och företagande.

Det kan handla om möten för att fördjupa diskussioner inom ett visst område, för att tillföra nya perspektiv eller ge stimulerande impulser. Outlook Retreat blir precis vad du gör det till.

Du kanske vill skapa ett mötesforum tillsammans med andra intressanta människor i din närhet. Då kan Erikson Outlook ordna program, ta fram underlag och ordna mötesplatser.

Du kanske vill ha ett eget högst personligt samtal för diskussioner i en viss fråga. Då kan Erikson Outlook stå för inläsning och förberedelser.

Du kanske vill få stimulans genom att spana ut i omvärlden och få tid för reflektion tillsammans med nya ansikten. Då ansvarar vi för att finna personer som kan fungera som inspirationskällor. Vi har även samarbete med personer som kan inspirera inom t ex hälsa och träning.

Retreat genomförs antingen på en plats som du väljer eller vid någon av de konferensanläggningar som Erikson Outlook förfogar över:

.

Vätö i Stockholms skärgård

Hus på Vätö i Stockholms skärgård, avskilt läge med 350 m egen strand, fem sovrum i tre hus och bastu intill en stor fjärd. Huset ligger ca en timmes restid från Stockholm.

 

Provence i Frankrike

Provence i Frankrike, fastighet med avskilt läge med 2 hektar tomt intill nationalpark, stor pool och fem sovrum i tre hus. Huset ligger ca 50 minuters restid från Marseilles flygplats. För närmare information, se www.mascantoperdrix.com

Nyheter

2015-05-12

Ny ledarskapsbok

Det är inte lätt att vara ledare i dagens företag och organisationer. Den allt snabbare förändringstakten innebär att det blir svårare att göra rätt vägval. Ändå kan relativt enkla lösningar finnas runt hörnet. De små stegens förändring och förbättring visar sig oftast

vara mer effektiva än drastiska grepp som skapar förvirring.

– I boken sammanfattar jag senaste tidens ledarskapsforskning med 40 olika egenupplevda

situationer där ledarskapet brustit och där läsaren får en inblick i vad man kan göra för att undvika dessa misstag, säger Peter Erikson.

 

2013-08-27

Samarbete med Reformklubben

Erikson Outlook inleder ett samarbete med konsultföretaget Reformklubben som har drygt 20 medarbetare. Samarbetet innebär att Peter Erikson kommer att stödja Reformklubben i flera affärsutvecklingsprojekt framöver. Erikson Outlook kommer också att ha sitt kontor i Reformklubbens lokaler.

 

2013-04-11

Peter Erikson är ny ledamot i advisory board för Hero Kommunikation, som är ett av Sveriges snabbväxande pr-konsultföretag. Bland övriga ledamöter i advisory board märks bl a Inger Holmström, tidigare kommunikationsdirektör på Posten och Vattenfall. 

Hero Kommunikation har bl a följande företag och organisationer som kunder: BDO, Handelsbanken, LRF, Stockholms stad och Vårdföretagarna.

 

2013-01-30

Bland nyinkomna uppdrag märks bl a följande:

- Ansvarig för upphandling av ny PR-byrå till större

  energiföretag

- Utbildningsuppdrag för kommunikationsstrategi för

  statlig myndighet

- Krishantering för konsumentföretag

 

2013-01-25

Peter Erikson medverkar som föreläsare på Berghs utbildning "Communication Management" under våren. Peter har ansvarat för utbildningen under fem år, men lämnade vid nyåret över kursansvaret till Andris Zvejnieks, en av Sveriges mest erfarna informationschefer.

 

Sök

Skriv in det du vill söka efter här